HOME.

RESTAURANT.

HOTEL.

ZAAL.

OMGEVING.

INFO.

FOTO'S.

PRIJZEN.

RESERVEREN.

PORTUGAL.

CONTACT.

NIEUWS.

Quinta in Portugal
Onze Portugese quinta ligt afgelegen in de bergen van de Algarve vlakbij het stadje Silves. Silves is een klein stadje waarvan vroeger gezegd werd dat het de schoonheid van Lissabon overtrof. Op maar 20 minuten afstand vindt u de prachtige stranden aan de Atlantische oceaan. Onze quinta is bestemd voor iedereen die niet bang is om langs eindeloze uitzichten honderden meters om hoog te rijden op onverharde wegen. Kortom: de echte avonturiers heetten wij graag welkom in Portugal.

Appartementen
Onze quinta bestaat uit 2 appartementen; appartement Zuid en appartement Noord. Om onze quinta heen ligt maar liefst 57 hectare grond. Een mooi stuk natuur vol flora en fauna. En natuurlijk hebben wij ook een zwembad, zodat u niet perse het strand hoeft op te zoeken voor een frisse duik.

Appartement Zuid bestaat uit: een huiskamer met tv, een keuken, een badkamer, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden.

Appartement Noord bestaat uit: een huiskamer met een zeer grote openhaard (ongeveer 2 meter doorsnee)!, een keuken met oven, een badkamer met een douchecabine en een bad, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden.

Voor meer informatie over onze stek in Portugal: www.zebro.nl.