Ons menu

Onze chefs creëren eerlijke & authentieke gerechten. Comfort food waar je blij van wordt. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en maken gebruik van verse seizoensgebonden producten. Veel vis en vlees, groenten en kruiden, het liefst afkomstig van lokale ondernemers. Bij ons kunt u dan ook ècht bourgondisch genieten.

Dranken

Duik in onze uitgebreide drankenkaart, waar smaken dansen op je tong en elke keuze een reis is naar genot.

Ontdek onze wijnkaart, een zorgvuldig samengestelde selectie die de wereld rondreist in elke fles. Of voor de bierliefhebbers hebben we een bierenkaart die het brouwmeesterschap viert. Van verfrissende ambachtelijke brouwsels tot internationale smaakexplosies.

Dus kom, laat je dorstige nieuwsgierigheid leiden en ontdek een wereld van smaken op onze drankenkaart. Proost op avontuur, proost op plezier, proost op het goede leven!

High Tea

Laat je betoveren door onze High Tea in twee verrukkelijke rondes! De eerste ronde opent met hartige verleidingen, waar smaken samenkomen in een feest voor je smaakpapillen. Geniet van hartige lekkernijen. Vervolgd met de tweede ronde, waar zoetigheden als kunstwerken op je wachten. Laat je verleiden door delicate gebakjes en heerlijke desserts, allemaal vergezeld door de perfecte thee. Ervaar de harmonie van hartig en zoet, en laat de High Tea verwennerij beginnen!

Reserveren is mogelijk tussen 12:00 - 16:00. Graag minimaal 24 uur van te voren reserveren.

Kosten: € 26,95 p.p.

High Wine / Beer

Geniet van een onvergetelijke High Wine / Beer met drie verrukkelijke rondes! Begin met verfijnde hapjes, verdiep de smaken in de tweede ronde en sluit af met zoetige lekkernijen. Laat je smaakpapillen dansen en proost op een memorabele ervaring!

Reserveren is mogelijk tussen 12:00 - 16:00. Graag minimaal 24 uur van te voren reserveren.

Kosten: € 36,95 p.p.

HOTEL_  132 van 221
Hotel De Lely original--9
Soepvandeweek
slider1
Hotel De Lely original--3
HOTEL_  168 van 221
slider3
Biertap
Openhaard