Onze zalen

Hotel-Restaurant Lely biedt vele mogelijkheden voor uw meeting, event of feestelijke gelegenheid. De authentieke, industriële elementen en het trendy interieur geven deze locatie een bijzondere urban look en feel.

Benedenzaal

Een prachtige ruimte die perfect is voor elk soort evenement. Of het nu gaat om een feest, een trouwerij, een vergadering of een minder fijne gelegenheden zoals bijvoorbeeld een uitvaart, onze benedenzaal biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde gelegenheid.

Kleine Restaurant

Een heerlijke en knusse ruimte met dezelfde elegante aankleding als ons centrale restaurant. Deze ruimte is perfect voor intieme diners, vergaderingen of privéfeesten tot maximaal 12 personen.

Close up tafels podium
Kleine restaurant 6
Kleine restaurant 7
Overzicht foto 6  stamtafel
Overzicht foto 5
HOTEL_  121 van 221
HOTEL_  116 van 221

Centrale Restaurant

Geniet van de levendige sfeer en warme gastvrijheid terwijl u de hele ruimte voor uw feest heeft. Of het nu gaat om een feest, bruiloft, jubileum of zakelijk evenement, ons centrale restaurant biedt de perfecte setting voor elk feest. Geniet van onze culinaire creaties en ervaar de unieke charme van een privé-evenement in het hart van ons restaurant.

Vragen?

Heb je meer vragen of kon je op onze website niet vinden wat je zocht? Geen probleem! We staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op en we zullen ons best doen om al je vragen te beantwoorden. Jouw nieuwsgierigheid is ons een genoegen!