Tips

5 tips voor leuke daguitjes in de buurt

1. Zeehonden safari

Ontdek zeehondjes in hun natuurlijke leefomgeving met stoere RIB-boten op de grevelingen! Geschikt voor jong en oud! Dagelijks meerdere afvaarten vanuit Marina Port Zelande.

2. Eendjes verhuur in Stellendam

Heeft u altijd al eens de nostalgie van eend rijden weer eens willen proeven? Of gewoon een gezellig dagje uit met vrienden of familie? Ga dan eens op pad met één van de Eenden van Eendjes verhuur Stellendam. Ervaar het ultieme open rijden bij mooi weer, over rustige wegen van ons eiland en door leuke dorpjes. Ook een leuk uitje als het weer wat minder is, dakje dicht en u zit gezellig knus in de Eend 2cv!

Er liggen een aantal mooie routes voor u klaar, maar u bent uiteraard ook vrij om een zelfgekozen route te rijden.

3. Watersnoodmuseum

 Het watersnood museum is gevestigd in de vier caissons in Ouwerkerk - Zeeland, die gebruikt zijn voor de sluiting van het laatste stroomgat. Als je het museum binnenloopt stap je in de geschiedenis van het water van '53 tot nu. Door middel van persoonlijke verhalen van gewone mensen wordt de vernietigende nacht van 31 januari op 1 februari 1953 dichterbij gebracht en herdacht. Ontdek wat het museum jou over water en het belang van waterveiligiheid kan vertellen.

4. Centre Parcs Port Zélande

Center Parcs Port Zélande is een groot vakantiepark gelegen in het midden van de Brouwersdam. Je vindt het park tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Op het park kun je zwemmen in het zwembad met wildwaterbaan, spectaculaire Turbo Tunnel, golfslagbad en Water Playhouse! Er zijn bowlingbanen waar je kunt bowlen met Glow in the Dark effect. Op de twee midgetgolfbanen kun je een balletje slaan. Indoor Midgetgolfen kan in de Adventure Factory, op een van de meest spectaculaire "special effects" banen van Europa. Buiten vindt u ‘Shark Island minigolf’ een aangelegde midgetgolfbaan in piratensferen. Een hele belevenis voor kids om zich even piraat te voelen. Bij mooi weer kun je met z’n allen een kano of waterfiets huren voor een rondje om het park, of ga spelen in het Aqua Park in het Grevenlingenmeer!

5. MEER outdoor activiteiten

Kom suppen op het Grevelingenmeer.

Vaar op de sup langs de eilandjes en geniet van het fantastische uitzicht langs de kust van het Grevelingenmeer. Suppen is geschikt voor jong en oud. Als je wilt geven ze een korte instructie op de kant, dan weet je hoe het je het beste het water op kan.

Ga je het water op of heb je liever vaste grond onder de voeten? Met teambuildingsactiviteiten en surfschool maken ze van ieder uitje een unieke ervaring!