Onze zalen

Lely biedt vele mogelijkheden, ook voor uw meeting, event of feestje. De industriële elementen in combinatie met het trendy interieur geven de locatie de zalen de perfecte uitstraling voor alle gelegenheden.

Benedenzaal

Onze benedenzaal is een prachtige ruimte, geschikt voor elk type evenement. Of het een feest, bruiloft, vergadering of minder feestelijke gebeurtenis, zoals een uitvaart is, de benedenzaal biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde bijeenkomst.

Kleine Restaurant

Opzoek naar een knusse ruimte met dezelfde uitstraling als het restaurant? Ons kleine restaurant is de perfecte keuze voor intieme diners, vergaderingen of privé feesten.

Close up tafels podium
Kleine restaurant 6
Overzicht foto 6  stamtafel
Overzicht foto 5

Centrale Restaurant

Geniet van de levendige sfeer en hartelijke gastvrijheid terwijl u de hele ruimte voor uw feest heeft. Een feest, bruiloft, jubileum of zakelijk evenement, ons restaurant is de ideale plek voor elke evenement. Laat u verrassen door onze heerlijke gerechten en ontdek de bijzondere charme van een privé-evenement in ons restaurant.

Vragen?

Nog niet gevonden wat u zocht? Geen zorgen! Wij helpen u graag, neem gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om al uw vragen te beantwoorden.