Ons menu

Onze chefs creëren eerlijke & authentieke gerechten. Comfort food waar u blij van wordt. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en maken gebruik van verse seizoensgebonden producten. Veel vis en vlees, groenten en kruiden, het liefst afkomstig van lokale ondernemers. Bij ons kunt u dan ook ècht bourgondisch genieten.

Dranken

Duik in onze uitgebreide drankenkaart, waar smaken dansen op uw tong en elke keuze een reis is naar genot.  

Ontdek onze wijnkaart, een zorgvuldig samengestelde selectie die de wereld rondreist in elke fles. Voor de bierliefhebbers hebben we een bierenkaart die het brouwmeesterschap viert. Van verfrissende ambachtelijke brouwsels tot internationale smaakexplosies.  

Kom gezellig langs, laat uw nieuwsgierigheid leiden en ontdek een wereld van smaken op onze drankenkaart. Proost op avontuur, proost op plezier, proost op het goede leven!

High Tea

Laat u betoveren door onze High Tea in twee verrukkelijke rondes! De eerste ronde opent met hartige verleidingen, waar smaken samenkomen in een feest voor uw smaakpapillen. Vervolgd met een tweede ronde, waar zoetigheden als kunstwerken op uw wachten. Laat u verleiden door delicate gebakjes en heerlijke desserts, allemaal vergezeld door de perfecte thee. Het perfecte recept om een middag echt te genieten.

Reserveren is mogelijk tussen 12:00 - 16:00. Graag minimaal 24 uur van te voren reserveren.

Kosten: € 26,95 p.p.

High Wine / Beer

Geniet van een onvergetelijke High Wine / Beer met drie verrukkelijke rondes! Begin met verfijnde hapjes, verdiep de smaken in de tweede ronde en sluit af met zoetige lekkernijen. Perfect voor om iets te vieren of om gewoon even lekker te genieten!

Reserveren is mogelijk tussen 12:00 - 16:00. Graag minimaal 24 uur van te voren reserveren.

Kosten: € 36,95 p.p.

Salted_hotel_lely_095
Salted_hotel_lely_206
Salted_hotel_lely_003
Salted_hotel_lely_155
Salted_hotel_lely_010
Salted_hotel_lely_048
Salted_hotel_lely_208
Salted_hotel_lely_147 2