Activiteiten

Fietsen huren in de buurt

Het fietsknooppuntennetwerk op Goeree-Overflakkee is bijna eindeloos; een bewegwijzerd netwerk ‘Van de Punt naar de Plaet’. De routes gaan over zorgvuldig geselecteerde fietspaden, zo mooi en zo uitgebreid vind je het nergens. Fietsen over oeroude dijken naar bijv. Herkingen, Battenoord en Oude-Tonge of langs Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat. Plan een route langs de molens en de boerderijen en niet te vergeten langs de prachtige Noordzeestranden. Je vindt op Goeree-Overflakkee meerdere mooie uitzichtpunten en picknickplaatsen langs bijv. de duinpaden en in de natuurgebieden ‘Kwade Hoek’ en ‘Slikken van Flakkee’. Het huren van fietsen is mogelijk bij verschillende bedrijven in verschillende dorpen op het eiland.

Fietstotaal Middelharnis

Middelharnis, 10 km

Voor het huren van fietsen kunt u terecht bij Fietstotaal Middelharnis. Zie de website voor actuele tarieven.

Voor openingstijden bekijk de website.

De bever verhuur

Ouddorp, 33 km

De Bever Verhuur in Ouddorp staat garant voor absolute topkwaliteit in de verhuur & modern entertainment. Naast hun vervoermiddelen onderscheiden zij zich met vele zelfgemaakte routes die via hun website te downloaden zijn in de app van hun route-partner.

Voor openingstijden bekijk de website.

Akershoek fietsen

Ouddorp, 32 km

Wij hebben een zeer groot aanbod in huurfietsen. Naast dames en herenfietsen kunt u bij hun ook terecht voor het huren van elektrische fietsen, tandems, kinderfietsen en diverse sportieve fietsen. Tevens is er gedacht aan de accessoires zoals, kidcars, helmen, kinderzitjes, tassen enz. vraag naar de mogelijkheden.
Let op! Reserveren is bij hen helaas niet mogelijk.

Voor openingstijden bekijk de website.

Saarloos Tweewielers

Willemstad, 16 km

Wil u een prachtige fietstocht maken door het prachtige Brabantse land en eventueel de Volkeraksluizen of forten of omringende plaatsen, Fijnaart, Klundert Oudenbosch of Zevenbergen bezoeken is het gebruik van een fiets ideaal.

Voor openingstijden bekijk de website.